Tijd voor een frisse wind

Wij zijn vanaf nu De Roerganger

Logo Watersportschool
Bootverhuur Leren Varen Groepen

info@watersportschool.nl
0475 - 327 873

Oolderhuuske 1, 6041TR Roermond

Ervaar water als nooit tevoren. 

Combineer een relaxte vaartocht met een heerlijke barbecue op onze locatie met uitzicht over de Maasplassen. U wordt volledig ontzorgd, wij regelen alles: boten, benodigde instructie en eventueel schippers, zwemvesten, schoonmaak, eten of drinken. In de prijs zitten verder geen verrassingen. 

Onderstaande Groepsarrangementen kunnen we u aanbieden vanaf 15 personen.

Lekker met je vrienden of collega's een wateractiviteit ondernemen?

Een greep uit onze arrangementen

Actief

Een combinatie van zeilen en motorboot varen of kanoën.

Bij het Actief arrangement komen twee watersporten aan bod. De helft van de groep gaat zeilen en de andere helft gaat kanoen of motorboot varen. Halverwege het programma wordt er gewisseld. Zeilen is onder begeleiding van een ervaren zeilinstructeur die jullie zoveel mogelijk zelfstandig laat zeilen en jullie de beginselen van het zeilen bij brengt. Motorboot varen mogen jullie na een korte uitleg van ons zelfstandig doen. Voor onze motorboten is geen vaarbewijs vereist.

Een dagdeel (10.00-13.00 of 14.00-17.00 uur) kost €35 p.p.

Catering

Heerlijk watersporten en heerlijk eten

Samen met onze slager kunnen wij ook de innerlijke mens verzorgen. Van een eenvoudige lunch tot een full-fledged BBQ, we regelen het voor u. 

va. € 4,95 pp  voor koffie en vlaai; €19,95 pp voor een uitgebreide BBQ. 

Sportief

Met een kajak of Canadese kano de plekken van de Maasplassen ontdekken waar andere boten niet kunnen komen.

Daar waar een motorboot of zeilboot rekening houdt met de waterdiepte kan met een kano overal waar water staat gevaren worden. Dit geeft extra mogelijkheden voor het vaargebied. De kano’s en Canadezen van de Watersportschool zijn door hun lengte licht te varen en stabiel. Er kan overal afgemeerd worden zodat ook tijdens dit arrangement een mooie mix van bezoek aan zwemstrand, terras en restaurant mogelijk is.

Een dagdeel (10.00-13.00 of 14.00-17.00 uur) kost €18,50 p.p.
Een dag (10.00-17.00 uur) kost €22,- p.p.

Schipper

Zelfstandig met een aantal motorboten de Roermondse Maasplassen ontdekken.

Bij het Schipper-arrangement bent u eigen schipper. Na een korte instructie over het gebruik van de motorboot kunt u zelfstandig het water op. Met de waterkaart vind u gemakkelijk de weg naar de locatie van uw keuze: bezoekt u Roermond, zoekt u de rust van de Oolderplas of gaat u genieten van het uitzicht bij Marina Oolderhuuske? Het maakt niet uit, zolang u maar een vakantiegevoel heeft! De Watersportschool adviseert u graag over de vaarroute en de mogelijkheden voor de inwendige mens langs het water.

Een dagdeel (10.00-13.00 of 14.00-17.00 uur) kost €19,50 p.p.
Een dag (10.00-17.00 uur) kost €22,50 p.p.

Overstag

Zeilen onder begeleiding van een ervaren zeilinstructeur.

In een Valk krijgt jullie gezelschap de beginselen van het zeilen bijgebracht. De Valk is een sportieve en stabiele zeilboot waarin u snel kunt leren zeilen. De CWO gecertificeerde zeilinstructeur laat jullie zoveel als mogelijk zelfstandig zeilen, zo kunnen jullie zelf sturen, de zeilen vasthouden en lekker voor de wind zeilen. 

Een dagdeel (10.00-13.00 of 14.00-17.00 uur) kost €49,50 p.p.

Kinderfeest

Een origineel verjaardagsfeest voor de kinderen.

Windfeest

Zeilen onder begeleiding van een instructeur in een kielboot (maximaal 5 kids per boot). Prijs inclusief zwemvesten voor 2 uur zeilen op een doordeweekse dag.

€ 105,- per boot

Peddelen

Zelfstandig kanoën in een meerpersoons canadese kano. 2 uur peddelen met eventueel een pauze op een nader te bepalen locatie, route is vrij en eventueel in overleg met ons te bepalen.
Prijs is inclusief gebruik van zwemvesten en ouders mogen gratis gebruik maken van onze 1 pers. kajaks t.b.v. de begeleiding.
€ 9,95 per persoon