Een heerlijk dagje op de Maasplassen

Hieronder vind u een overzicht van onze vloot. Stuk voor stuk jonge, goed onderhouden boten, die garant staan voor een zorgeloos genieten op de Maasplassen. Al onze boten mogen zonder vaarbewijs gevaren worden. Met onze waterkaart vind u gemakkelijk de vaarweg. Heeft u behoefte aan meer informatie? Download dan onze Vaarapp zodat u alle informatie en te bezoeken locaties bij de hand heeft.

Praktische Zaken

Reserveren kan alleen online
De prijzen zijn inclusief brandstof
Alle verhuurboten zijn vaarbewijsvrij
We vragen een contante borg
Huisdieren zijn niet toegestaan aan boord
Roken is aan boord niet toegestaan
Vissen is alleen toegestaan vanuit de G22, Whaly, Soxi of Uno
Indien gewenst geven wij korte uitleg over het gebruik van de boot
Naast onze standaard HISWA annuleringsvoorwaarden bieden wij dit seizoen de mogelijkheid tot annulering van de gehuurde boot tot op de dag zelf.
Kijk hier voor onze voorwaarden

Onze Vloot

Zeilboten

De poly-valk

Valk met motor

De klassieker onder de zeilboten. Voor uw gemak is deze uitgerust met een buitenboordmotor waarmee u grotere afstanden kan overbruggen en bijvoorbeeld comfortabel de Roermondse binnenstad in kunt. va € 50 - 5 (2.5pk) —  Prijs »

Valk zonder motor

Ook zonder motor kunt u overal komen, om een eventuele luwte te overbruggen zijn peddels aan boord. Vanuit onze locatie kunt u heerlijk over de Zuidplas en rond het eiland Hatenboer kruisen. Wilt u via de Maas ook de andere plassen bezeilen, dan adviseren wij om een Valk met motor te gebruiken. va € 45 - 5  —  Prijs »

Fox 22

Wat een luxe! Als u met een Valk goed overweg kunt dan biedt de Fox 22 tijdens dagtochten meer comfort in de brede zin van het woord. De Fox 22 is een kleine kajuitboot waar maximaal 4 opvarenden op kunnen overnachten. Reserveer voor meerdaagse tochten een Fox met maststrijkinrichting voor een groter vaargebied. va € 80 - 4 (bu-b) —  Prijs »
Varen zonder zorgen

Zeilabonnement

Zeilen zonder Zorgen is een samenwerkingsverband van 9 bootverhuurders verspreid door Nederland. Wilt u vaker zeilen met een Valk of Fox en wellicht ook op meerdere locaties? Dan is een abonnement iets voor u. Zeilabonnement vanaf €425 Informatie »
Jeugdzeilen

Jeugdzeilen

In de boten die voor zeillessen gebruikt worden kan de jeugd laten zien wat ze geleerd hebben en verder oefenen. Om deze boten te huren is dus zeilervaring nodig. afhankelijk van de leeftijd, zeilervaring en omstandigheden is begeleiding van een ouder of verzorger vereist. De beschikbare boten zijn de Optimist, RS Tera en Laser Pico. Een aanvraag kan uitsluitend via email gedaan worden. Stuur een email voor meer info. Informatie »

Peddelen

SUP Boards

SUP boards

SUP staat voor Stand Up Paddling, een nieuwe watersport die sterk in opkomst is. Staand op een SUP board verken je heerlijk ontspannen de omgeving. Wil je een sportief en inspannend rondje peddelen? Dat kan natuurlijk ook! va € 12.50 - 1 —  Prijs »
Een persoons kano

Eénpersoons kano

Onze éénpersoons kano's zijn gemakkelijk te varen. In de watersport geldt “lengte loopt”, omdat deze kano's relatief lang zijn hoeft u zich niet erg in te spannen om een redelijke snelheid te krijgen. va € 12,50 - 1 —  Prijs »
Canadeese kano

Canadeese kano

Onze Canadeese kano's zijn gemakkelijk te varen. Op deze stabiele "indianenkano" is plaats voor 2 tot 3 personen. Uitermate geschikt om samen te varen of met jonge kinderen. va € 20 - 2-3 —  Prijs »

Sloepen

De luxe Antaris

Antaris 520

De Antaris 520 is een luxe sloep met binnenboord dieselmotor, comfortabele kussens, een 12volt aansluiting voor een koelbox en een uitklapbare tafel. Het voorste deel van de kuip is voorzien van een overkapping die ook weggeklapt kan worden. va € 95 - 5 (11pk bi-b) —  Prijs »

Rivercruise 23

De Rivercruise 23 is een luxe sloep met binnenboord dieselmotor, comfortabele kussens en een tafel. Deze sloep is zeer gewild vanwege haar mooie uiterlijk en ruimte in de kuip. Het voorste deel is voorzien van een overkapping die ook weggeklapt kan worden. Bij het afmeren heeft u hulp van een boegschroef. va € 110 - 8 (16pk bi-b) —  Prijs »
Piet Hein sloep

Piet Hein sloep

De Piet Hein sloep is afgeleid van de Scandinavische visserssloepen en biedt alles wat u van een traditionele sloep mag verwachten. va € 150 - 6 (16pk bi-b) —  Prijs »
De robuuste Zuidwestersloep

Zuidwester Sloep 730

De ZWS 730 is een sloep waar je niet zomaar aan voorbij gaat. Rustig cruisend, alleen of met een groep van 12 persoenen, de ZWS 730 vind het prachtig. va € 105 - 12 (20pk in bun) —  Prijs »

Electro sloep G22

Stil en groen de maasplassen verkennen? De G22 onderscheid zich door haar charmante, maar toch ook robuuste design. De boot vaart gemakkelijk en biedt plaats aan maximaal 8 opvarenden. va € 95 - 8 (electro) —  Prijs »

Motorboten

Onze whaly 370

Whaly 370

Met deze vijfpersoons basic motorboot met buitenboordmotor kunt u prijsbewust op pad. va € 50 - 5 ( 5pk bu-b) —  Prijs »

Uno of Soxi

Met deze achtpersoons motorboot met buitenboordmotor kunt u prijsbewust op pad. va € 60 - 8 (6pk bu-b) —  Prijs »