Gedurende de winter zijn wij alleen per mail of op afspraak bereikbaar. Seizoen 2019 zal op zaterdag 30 maart 2019 van start gaan.

Over ons

Watersportschool Frissen is een familiebedrijf dat in 2000 is opgericht. Tegenwoordig zijn Martine en Erik de eigenaren, maar de Watersportschool runnen kunnen zij niet alleen. Hiervoor is een breed team van zeil- & vaarinstructeurs aan de school verbonden.

Naast leren varen en zeilen kunt u bij ons terecht voor boot & Sloepverhuur en (groeps)arrangementen. Onze vloot is zeer gevarieerd, in goede staat van onderhoud en biedt voor elk wat wils.
Tot ziens bij Watersportschool Frissen!

Contact

Tijdens onze openingstijden ontvangen wij u graag op onze Watersportschool. Natuurlijk kunt u ons ook een email sturen of bellen.

Wilt u een boot reserveren? Onze voorkeur gaat uit om dit online te doen.

info@watersportschool.nl
Oolderhuuske 1, 6041TR, Roermond
Postbus 158, 6040AD, Roermond
0475 - 327 873
kvk:54966426
btw:NL851509265B01

Openingstijden

Seizoen 2017 start zaterdag 1 april duurt tot en met zondag 5 november 2017, met openingstijden van 10:00-17:30 uur.

De maandagen van april, september en oktober zijn we gesloten. Tweede Paasdag, maandag 17 april 2017 zijn we geopend.

Op doordeweekse dagen zijn we geopend van 10.00-17.00 uur, uitgesloten vakanties en feestdagen (10.00-17.30 uur).

Buiten het seizoen (van 6 november 2017 tot en met donderdag 29 maart 2018) zijn we enkel geopend op afspraak.

Certificering

Als zeilschool en watersport bedrijf hechten we waarde aan een gezonde sector en goede opleidingen. Daarom zijn we bij de volgende (branche)verenigingen aangesloten.

  

De grote kleine lettertjes

Wie leest ooit de kleine lettertjes? Daarom staat hiernaast een samenvatting van onze algemene voorwaarden. Wil je ze helemaal lezen? Geen probleem, dit zijn de directe links naar de verschillende voorwaarden:

Uiteraard doen we onze uiterste best om de bovenstaande voorwaarden up-to-date te houden. Desondanks zijn ze onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en typefouten. De meest actuele versie ligt altijd ter inzage op de watersportschool.

Privacy

Watersportschool Frissen hecht enorm veel waarde aan privacy van persoonlijke gegevens. Wij slaan uw gegevens, indien u zich inschrijft of informatie aanvraagt op in een geautomatiseerd gegevens bestand. Dit bestand dient enkel ter registratie van of uw informatie aanvraag/boeking; of uw inschrijvingen en daar aangekoppelde diploma's dan wel vorderingstaten.

De gegevens zullen enkel gebruikt worden door de Watersportschool en zullen derhalve dus nooit doorverkocht, verhuurd worden aan of overgedragen worden aan een derde partij.

Samenvatting kleine lettertjes