Seizoen 2019 zijn wij t/m 2 november geopend op dinsdag t/m zondag. Vanaf 3 november zijn wij alleen op afspraak aanwezig.. Vanaf 3 april 2020 zijn we weer regulier open.
Let op: De beschikbaarheid van vandaag wordt getoond.
Sorry, we hebben geen boten gevonden die voldoen aan uw filters.

Zondag 8 december 2019

Valk met motor

De klassieker onder de zeilboten. Voor uw gemak is deze uitgerust met een buitenboordmotor waarmee u grotere afstanden kan overbruggen en bijvoorbeeld comfortabel de Roermondse binnenstad in kunt.

max 5 personen6,5m€ 50,00 borg
Helaas is er op deze dag geen Valk met motor meer beschikbaar.

Whaly 370

Met deze vijfpersoons basic motorboot met buitenboordmotor kunt u prijsbewust op pad.

max 5 personen3,7m€ 50,00 borg
Helaas is er op deze dag geen Whaly 370 meer beschikbaar.

Kano

Onze éénpersoons kano's zijn gemakkelijk te varen. In de watersport geldt “lengte loopt”, omdat deze kano's relatief lang zijn hoeft u zich niet erg in te spannen om een redelijke snelheid te krijgen.

max 1 personen0m€ 50,00 borg
Helaas is er op deze dag geen Kano meer beschikbaar.

Canadees

Onze Canadeese kano's zijn gemakkelijk te varen. Op deze stabiele "indianenkano" is plaats voor 2 tot 3 personen. Uitermate geschikt om samen te varen of met jonge kinderen.

max 3 personen0m€ 50,00 borg
Helaas is er op deze dag geen Canadees meer beschikbaar.

Fox 22

Wat een luxe! Als u met een Valk goed overweg kunt dan biedt de Fox 22 tijdens dagtochten meer comfort in de brede zin van het woord. De Fox 22 is een kleine kajuitboot waar maximaal 4 opvarenden op kunnen overnachten. Reserveer voor meerdaagse tochten een Fox met maststrijkinrichting voor een groter vaargebied.

max 4 personen6,5m€ 300,00 borg
Helaas is er op deze dag geen Fox 22 meer beschikbaar.

Antaris 520

De Antaris 520 is een luxe sloep met binnenboord dieselmotor, comfortabele kussens, een 12volt aansluiting voor een koelbox en een uitklapbare tafel. Het voorste deel van de kuip is voorzien van een overkapping die ook weggeklapt kan worden.

max 5 personen5,2m€ 300,00 borg
Helaas is er op deze dag geen Antaris 520 meer beschikbaar.

Rivercruise 23

De Rivercruise 23 is een luxe sloep met binnenboord dieselmotor, comfortabele kussens en een tafel. Deze sloep is zeer gewild vanwege haar mooie uiterlijk en ruimte in de kuip. Het voorste deel is voorzien van een overkapping die ook weggeklapt kan worden. Bij het afmeren heeft u hulp van een boegschroef.

max 8 personen7m€ 300,00 borg
Helaas is er op deze dag geen Rivercruise 23 meer beschikbaar.

Valk zonder motor

Ook zonder motor kunt u overal komen, om een eventuele luwte te overbruggen zijn peddels aan boord. Vanuit onze locatie kunt u heerlijk over de Zuidplas en rond het eiland Hatenboer kruisen. Wilt u via de Maas ook de andere plassen bezeilen, dan adviseren wij om een Valk met motor te gebruiken.

max 5 personen6,5m€ 50,00 borg
Helaas is er op deze dag geen Valk zonder motor meer beschikbaar.

Zuidwester Sloep 730

De ZWS 730 is een sloep waar je niet zomaar aan voorbij gaat. Rustig cruisend, alleen of met een groep van 12 personen, de ZWS 730 vind het prachtig.

max 12 personen7,3m€ 300,00 borg
Helaas is er op deze dag geen Zuidwester Sloep 730 meer beschikbaar.

G22

Stil en groen de maasplassen verkennen? De G22 onderscheid zich door haar charmante, maar toch ook robuuste design. De boot vaart gemakkelijk en biedt plaats aan maximaal 8 opvarenden.

max 8 personen6,7m€ 300,00 borg
Helaas is er op deze dag geen G22 meer beschikbaar.

SUP

SUP staat voor Stand Up Paddling, een nieuwe watersport die sterk in opkomst is. Staand op een SUP board verken je heerlijk ontspannen de omgeving. Wil je een sportief en inspannend rondje peddelen? Dat kan natuurlijk ook!

max 1 personen0m€ 50,00 borg
Helaas is er op deze dag geen SUP meer beschikbaar.